SketchUp 3D software

V-Ray Bundel aanbieding

 

 
Windows & Mac
 
 

V-Ray BUNDEL AANBIEDING

• Installatie handleiding

Voor zowel Windows computer- als Macintosh computer gebruikers de stap voor stap instructie om het renderprogramma op de juiste en snelste manier te installeren met de online licensie. Voorzien van veel schermafdrukken.
(19 en 20 pagina's)

 

•  V-Ray Licht handleiding

Zo leert u het V-Ray programma snel kennen op één van de belangrijkste onderdelen van elk renderprogramma: het gebruik en de instelling van lichtbronnen.
(79 pagina's)

 

•  V-Ray computer hard- en software + render instelling

V-Ray is flexibel als het gaat om de te gebruiken computer, zowel met de processor als met de grafische NVIDIA kaart kan worden gewerkt.

Met behulp van Hybride rendering is het zelfs mogelijk om zowel de CPU als GPU tegelijk te laten rekenen. Maak de juiste computer keuze aan de hand van uw budget en toepassing.

(49 pagina's voor deze en de 2 onderstaande)

 

•  V-Ray GPU Benchmark

Hier leert u hoe de optimale V-Ray computer er uit kan zien voor het maken van renderingen in de kortst mogelijke tijd. Aan de hand van voorbeelden gekoppeld aan de aanschafprijzen leert u spelenderwijs om door de brij van technische gegevens en marketing informatie heen te kijken en daarmee u eigen investering zo optimaal mogelijk te maken.

 

•  V-Ray Swarm Netwerk rendering

Netwerk rendering in eigen beheer is de slagroom en kers op de taart. Het maakt het mogelijk om met één of meerdere V-Ray renderprogramma's optimaal gebruik te maken van alle render mogelijkheden.

Eén of meerdere Swarm computers in uw locale netwerk zorgen voor de snelle productie van render afbeeldingen en animaties. Daarmee houdt u het kostbare bezit uw ontwerp binnenshuis, zonder inschakeling, extra kosten en Uploads van externe Render Farm of Cloud partijen.

 

Totaal 167 pagina's A4 in kleur.

Totaal prijs 47,93 nu in bundel vanaf 22,65

Gaarne bestelnummer en uw adres vermelden bij uw E-mail.

Verzending hele wereld

Prijs 22,65 incl. btw.

18,72 excl. btw

Online als download

Bestelnr. V-Ray Bundel-E ONL

Verzending Nederland, België, Luxemburg

Prijs 27,55 incl. btw.

22,77 excl. btw

op CD

Bestelnr. V-Ray Bundel-E CD

plus verzendkosten briefpost.

Bestelinformatie

Bestel deze unieke uitgave. Een E-mail met uw order en fakturatiegegevens is voldoende.

** Op alle uitvoeringen staat exact dezelfde informatie.

omhoog