SketchUp 3D software

SketchUp Pro Standbouw v. 7 CD

Uitgeverij Ontmoeting heeft een groot aantal bibliotheken en handleidingen speciaal voor SketchUp Pro gebruikers uitgebracht. Geschikt voor vers. 2016 en 2017. Deze CD wordt in samenwerking met Design8 uitgebracht en bevat vrijwel alles wat een standbouwer zou wensen voor zijn standbouw ontwerp.

De standbouw CD bevat de meest up-to-date componenten van collecties zoals:

 

Uniek aan deze bibliotheek is dat een deel van de componenten 'dynamisch' is uitgevoerd. Dat betekent dat u als voorbeeld de kleur van een stoel kunt veranderen met één muisklik. Handig om diverse kleurconcepten snel uit te proberen.

De Standbouw CD bevat meer dan 500 componenten en is daarmee een aantrekkelijke bron voor de industrie. Klik hier voor een complete lijst van de geboden bibliotheek. (PDF)

 

Prijs

Standbouw CD v7 Euro 79,- excl. btw.

Upgrade van vorige versies slechts Euro 39,- excl. btw.

* Bij bestellen van Upgrade uw oude licentiecode vermelden als referentie.

Overige componenten bibliotheken:

http://www.ontmoeting.nl/su/drieD-componenten/su-comp1.html

 

bij het renderprogramma SU-Podium (Plug-in voor SketchUp) in de vorm van de 'Browser'

http://www.3dontwerpen.nl/sketchup/podium1.html

http://www.suplugins.com/su_podium_browser_help.php

De Podium Browser geeft toegang tot een afzonderlijke componenten bibliotheek, die nieuw is getekend en afgestemd voor het gebruik met het render programma SU-Podium.

• Wilt u telefonisch geïnformeerd worden over de verdere mogelijkheden en licentievoorwaarden van SketchUp Pro of LayOut of een ander renderprogramma, bel ons gedurende werkdagen.

naar boven